1.1 Cum navigați platforma Copy

Vă invităm să urmăriți cu foarte mare atenție și integral toate informațiile de mai jos. Înțelegerea tuturor indicațiilor prezentate mai jos este foarte importantă pentru a avea o experiență reușită.

Tutorialul video de mai jos reprezintă un EXEMPLU generic de parcurgere a unui curs în platforma predauviitor.ro. În aceasta etapa a Acceleratorului vă veți întâlni cu o parte dintre ele, altele vă vor fi de folos în etapele următoare.

4 min 8 sec

Module și lecții

Cele 3 categorii mari de conținut de parcurs în etapa de aplicație și selecție sunt:

Primul pas în parcurgerea unui modul

este să dați click pe numele Modulului

De exemplu, dacă sunteți la Modulul 1, veți da click pe numele lui, adică pe „1: Despre Acceleratorul Predau Viitor”. Astfel, veți vedea conținutul acestui modul. Similar procedați cu restul modulelor. După ce descoperiți conținutul unui modul, parcurgeți lecțiile din modul în ordinea în care apar.

Tot conținutul se parcurge de SUS în JOS

Ordinea în care parcurgeți modulele este: Modul 1, Modul 2…. Modul 10.

Similar pentru lecții. De exemplu, în Modul 1, parcurgeți (în această ordine): Lecția 1.1, Lecția 1.2., Lecția 1.3 …. etc.

Butonul "Marchează ca parcus"

După ce parcurgeți fiecare modul și lecție individuale, în colț dreapta jos și colț dreapta sus, veți avea butonul „Marchează ca parcurs” pe care va trebui să-l apăsați. După ce îl apăsați, veți observa cum cercul alb din dreptul numelui lecției/modulului va deveni un cerc portocaliu cu o bifă pe el. Acest lucru vă va ajuta să știți întotdeauna în ce stadiu sunteți.

Butonul „Marchează ca parcurs” afișat la sfârșitul unei lecții/unui modul 
(în colț dreapta jos)
Butonul „Marchează ca parcurs” afișat la începutul unei lecții/unui modul 
(în colț dreapta sus)

Indiferent de pe ce buton alegeți să dați click (pe cel din colț dreapta sus sau pe cel din colț dreapta jos), acesta trebuie să fie apăsat pentru a avea acces la lecția următoare/modulul următor.

Foarte important

Apăsați butonul "Marchează ca parcurs" DOAR dacă într-adevăr ați parcurs toate informațiile și ați realizat toate cerințele dintr-o lecție/dintr-un modul.