1.6 Aplicație și selecție Copy

Cine poate aplica

Acceleratorul este construit în acest moment exclusiv pentru cadre didactice care predau informatică sau TIC în sistemul pre-universitar din România și care vor preda informatică sau TIC în anul școlar 2021-2022. 

Acceleratorul Predau Viitor este construit pentru a completa orele de informatică sau TIC de liceu. Metoda poate fi aplicată indiferent de specializarea și profilul clasei, cu mici adaptări. Cu adaptări ale procesului, poate fi aplicat cu succes și pentru clase de gimnaziu.

Poate fi implementat atât ca parte din orele de informatică existente, cât și ca activitate pentru un opțional la decizia școlii sau ca metodă de folosit la cluburile extra-curriculare IT.

Noi recomandăm familiarizarea elevilor cu această metodă încă de la începutul clasei a IX-a și repetarea experienței în forme din ce în ce mai complexe în fiecare an. Rezultatele optime pentru elevii noștri le vom obține pe termen lung doar dacă toți elevii vor trece prin experiența dezvoltării unui produs IT la orele de informatică, în fiecare an, pe toată perioada liceului.

Cursul este recomandat special pentru profesori care predau informatică sau TIC la liceu în anul școlar 2021-2022, titulari sau suplinitori în sistemul pre-universitar din România, indiferent de profilul sau specializarea la care predau.

Pot aplica în Accelerator și profesori care predau informatică la gimnaziu, titulari sau suplinitori în sistemul de învățământ, indiferent de profilul sau specializarea la care predau.

Condiții de selecție

Toți aplicanții în Accelerator trebuie să fie absolvenți ai cursurilor Predau Viitor, adică să fi finalizat cu diplomă/adeverință de absolvire unul dintre următoarele programe:

Ne rezervăm dreptul de a nu selecționa pentru etapele următoare ale Acceleratorului pe oricine nu îndeplinește cumulativ aceste condiții:

După ce marcați ca parcursă această lecție veți ajunge în pagina Modulului 1. Pentru a avansa este nevoie să dați click pe și să parcurgeți activitatea 1.7 Listă de verificare din meniul din stânga.