10.2 Recomandări pentru proiectul la clasă Copy

În schema de mai jos realizată cu aplicația Miro, descoperiți instrumente pe care le puteți folosi pentru învățarea sincron sau asincron.

Instrumente pe care le puteți folosi și în proiectul final.

Dați click pe ”See the board”, apoi pe imagini (logo-urile aplicațiilor) pentru a accesa site-urile instrumentelor și a le explora. Folosiți simbolul ”mână” pentru a vă deplasa pe ecran și ”+” / ”-” din colțul din dreapta jos.

Contribuiți în Padlet-ul mai jos cu idei de instrumente pe care le veți integra în lecția dumneavoastră Scratch.

Instrumente pe care le veți folosi în proiectul final.

Creat cu Padlet

Acceptați provocarea de COMUNITATE // ÎNVĂȚARE ÎMPREUNĂ!

Învățarea de la egal la egal (EN: peer learning) este o practică educațională care funcționează nu doar la elevi, ci și la adulți, pentru a facilita atingerea obiectivelor de învățare din interacțiunea cu colegii.

Suntem o comunitate care se bazează pe și încurajează schimbul de experiențe și învățare între profesorii săi. De aceea, inclusiv pentru proiectul final, vă invităm să faceți schimb de idei, încurajări, resurse pentru a realiza minunate și relevante activități de învățare Scratch alături de elevii la care predați. 

Schimbul de idei este încurajat. Ne bazăm pe respectarea angajamentelor de integritate și pe originalitatea fiecăruia dintre dumneavoastră în realizarea proiectelor INDIVIDUALE.

Cum se va întâmpla?

Vă propunem să vă găsiți în Padlet o echipă în care să faceți schimb de idei. În mod voluntar și în ritm propriu, vă încurajăm să luați legătura cu colegi din echipă și să discutați despre proiectul la clasă.

Padletul va avea mai multe coloane. Pe fiecare coloană vor fi 4-5 postări, fiecare persoană se va trece într-o postare (cu nume, prenume, adresă de email sau profil de Facebook la care poate fi contactat). 

Dacă nu găsiți loc într-o echipă deja creată puteți crea o nouă coloană / echipă. (apăsați Add column / Adugă coloană)

Suntem o comunitate de învățare închisă în acest curs, informațiile de contact (email / profil Facebook sunt disponibile în Padlet strict pentru activitatea dedicată cursului, așadar vă rugăm să folosiți informațiile de contact cu atenție și responsabilitate și doar pentru scopul anunțat).

Creat cu Padlet