3.2 ABC-ul emoțiilor Copy

Introducere

Această lecție este una specială întrucât este și primul webinar al cursului și vă oferă ocazia să aprofundați tematicile parcurse în lecția anterioară 3.1. Cum învățăm: creier și emoții.

Când?

Marți, 29 septembrie 2020
Ora: 18:30

Unde?

Invitația de participare și adresele (linkurile) de conectare le veți primi și pe EMAIL.

Acestea sunt :

  1. Canalul de Youtube al Asociației Techsoup – acces link AICI, unde recomandăm să dați și Subscribe pentru a fi anunțați când intrăm live.

        SAU

  1. Grupul de Facebook Predau Viitor – acces link AICI – Dați Join Group // Înscrie-te în grup

Despre ce?

Webinarul ABC-ul emoțiilor îl aduce alături de dumneavoastră pe unul dintre invitații noștri dragi, Vasile Brașovanu

Invitatul nostru, Vasile, ne va conduce printr-o serie de activități practice prin care nu numai să înțelegem cum funcționează creierul în învățare, dar să și explorăm modalități de a ne adapta procesele de învățare la clasă. Pentru aceasta, vom aprofunda și subiecte legate de nevoi emoționale fundamentale, relații de atașament, cercul siguranței sau empatia

Vreți să aflați mai multe despre cum călărețul poate îmblânzi elefantul și cum putem oferi sprijin elevilor și elevelor noastre în acest proces? Acest webinar ne va oferi câteva metode practice, dar mai ales, ne va ridica și mai multe întrebări de reflecție care să ne contribuie la creșterea calității practicii la clasă. 

Cum vă puteți pregăti?

Webinar live

Vă amintim: un webinar este o prezentare online în care veți putea adresa întrebări în scris în timp real moderatorului sau trainerului, în secțiunea dedicată (chat / Q&A). Pentru participarea la un webinar este nevoie de o conexiune bună la internet.

  • Parcurgeți prima lecție a Modulului 3 – Lecția 3.1 Cum învățăm: creier și emoții
  • Notați întrebări, subiecte de explorat pe care să le adresați invitatului
  • Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet 
  • Accesați webinarul cu 10 minute mai devreme pentru a vă acomoda cu mediul online de învățare
  • Asigurați-vă că aveți la îndemână tot ce aveți nevoie pentru o bună experiență tehnică și de învățare

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la webinarul live?

Înregistrarea webinarului și toate resursele din cadrul acestuia vor fi disponibile ulterior pe platforma cursului, în cadrul acestei lecții. Ulterior webinarului, vă asigurați că alocați timpul necesar pentru a parcurge înregistrarea acestuia.

Înregistrarea webinarului live din 29 septembrie

Nu vă faceți griji dacă nu ați putut participa live la webinar, vă invităm să urmăriți înregistrarea acestuia mai jos și chiar să faceți exercițiile propuse în timpul webinarului.

Play Video

Prezentarea din timpul webinarului

Ce au făcut participanții la webinar la exercițiul "Masca magică"

Vă încurajăm să urmăriți și dumneavoastră instrucțiunile din cadrul înregistrării webinarului și să adăugați rezultatul în Padlet-ul de mai jos.

Made with Padlet