9.2 Recomandări pentru proiectul la clasă Copy

Cum completați chestionarul de raportare a proiectului la clasă?

Urmăriți înregistrarea de mai jos pentru sugestii despre completarea chestionarului de raportare a proiectului la clasă (lecția 9.3). Înregistrarea este o secvență dintr-unul dintre webinariile Asociației Techsoup pe tema: Proiect la clasă.

Play Video

Recapitulăm mai jos în câteva slide-uri ce presupune proiectul la clasă, descoperim câteva exemple de momente de lecție și ținem minte ultimele termene limită importante.

Acceptați provocarea de COMUNITATE // ÎNVĂȚARE ÎMPREUNĂ!

Învățarea de la egal la egal (EN: peer learning) este o practică educațională care funcționează nu doar la elevi, ci și la adulți, pentru a facilita atingerea obiectivelor de învățare din interacțiunea cu colegii.

Suntem o comunitate care se bazează pe și încurajează schimbul de experiențe și învățare între profesorii săi. De aceea, inclusiv pentru proiectul final, vă invităm să faceți schimb de idei, încurajări, resurse pentru a realiza minunate și relevante activități de învățare alături de elevii la care predați. Pe una dintre aceste activități o veți alege pentru proiectul final. 

Schimbul de idei este încurajat. Ne bazăm pe respectarea angajamentelor de integritate și pe originalitatea fiecăruia dintre dumneavoastră în realizarea proiectelor INDIVIDUALE.

Cum se va întâmpla?

Vă propunem să vă găsiți în Padlet o echipă în care să faceți schimb de idei. În mod voluntar și în ritm propriu, vă încurajăm să luați legătura cu colegi din echipă și să discutați despre proiectul la clasă.

Padletul va avea mai multe coloane. Pe fiecare coloană vor fi 4-5 postări, fiecare persoană se va trece într-o postare (cu nume, prenume, adresă de email sau profil de Facebook la care poate fi contactat). 

Dacă nu găsiți loc într-o echipă deja creată puteți crea o nouă coloană / echipă. 

Suntem o comunitate de învățare închisă în acest curs, informațiile de contact (email / profil Facebook sunt disponibile în Padlet strict pentru activitatea dedicată cursului, așadar vă rugăm să folosiți informațiile de contact cu atenție și responsabilitate și doar pentru scopul anunțat).

Creat cu Padlet

Contribuiți în Padlet-ul de mai jos cu idei de instrumente / activități pe care le veți folosi în proiectul final în oricare dintre momentele lecției.

Creat cu Padlet

Inspirație și idei de la alți profesori

De vorbă cu învățătorii Îndreptar Digital

Mai multe idei despre integrarea tehnologiei în activități la clasă găsiți în webinariile Școala pe Net, proiectul din care facem parte și la care au contribuit și profesori din comunitățile Asociației Techsoup.

1 h 07 min

Bune practici în predarea online la materii reale

1 h 03 min

Bune practici în predarea online la materii umaniste

1 h 12 min

Metode creative de predare și învățare în online pentru primar

1 h 08 min

Webinar Platforma Genially

1 h 08 min