9.3 Trimite proiectul la clasă Copy

Introducere

Bine ați ajuns în Lecția Proiectului final! Suntem bucuroși și recunoscători pentru toți pașii pe care i-ați urmat până aici și încrederea arătată în utilizarea la clasă a activităților de învățare facilitate de tehnologie. Bravo dumneavoastră!

Reamintim că această activitate este foarte importantă, nu doar pentru absolvirea cursului, ci și pentru că integrează majoritatea aspectelor învățate de-a lungul cursului, din luna septembrie până în prezent.

Vă invităm să completați această lecție și chestionarul de mai jos cu multă responsabilitate, să le acordați timpul și atenția necesare. SUCCES!

Toate proiectele finale vor fi revizuite și aprobate de căre echipa Predau Viitor.

Aspecte organizatorice

Sunt acceptate doar proiectele la clasă realizate în perioada 13 sept - 3 oct

Pentru parcurgerea acestei lecții și implicit trimiterea proiectului final este necesar să completați chestionarul de mai jos și să apăsați TRIMITE. Lecția va fi marcată automat ca parcursă după completare și veți trece la Modulul 10.

RECOMANDĂRI PREGĂTIRE

Pentru a vă asigura că aveți la îndemână informațiile, materialele pentru proiectul final, recomandăm:

Alocați-vă în jur de 45 minute pentru completarea chestionarului de mai jos, până pe 3 octombrie 2021 (după această dată formularul va fi închis). Nu lăsați pagina inactivă mai mult de 10-15 minute, altfel pot apărea situații de resetare a paginii browserului și implicit a conținutului introdus.

Timp rămăs pentru a completa chestionarul de mai jos

Days
Hours
Minutes
Seconds

Chestionarul se va completa o singură dată. După trimiterea lui, veți primi pe email și o confirmare automată de primire.

RECOMANDĂM COMPLETAREA CHESTIONARELOR DIN BROWSERUL CHROME!

Pregătite / Pregătiți? Noi zicem că da! 🙂

Chestionar Proiect final

Sorry. This form is no longer available.