9.4 Întâlnire de comunitate Copy

Acestea sunt două noi întâlniri de comunitate din cadrul cursului. Întâlnirile de comunitate își propun să susțină comunitatea de învățare și practică pe parcursul călătoriei de explorare a educației digitale. 

Invitații speciali ai acestor întâlniri, Florin Aprodu, Enel.  De 10 ani, începând de la simplu inginer apoi evoluând la șef unitate operativă verificări Muntenia, adj șef secție, iar de cca 4 ani, șef secție exploatare.

Grigore Stamatescu a absolvit Universitatea Politehnică din București (UPB) în 2009 și a obținut titlul de doctor (2012) de la aceeași universitate. În prezent, este conferențiar (Habil. 2019) la Departamentul de Automatică și Informatică Industrială, Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB. Activitatea sa didactică include cursuri și aplicații de: prelucrarea informației, tehnica reglării automate și sisteme inteligente de măsurare. Interesele sale de cercetare includ rețelele de senzori wireless, internetul obiectelor și prelucrarea distribuită a informațiilor în industrie, mediul construit și orașe inteligente. Grigore a povestit cu pasiune despre “Aplicații ale inteligenței artificiale în sistemele energetice”.

 

Întâlnire cu Florin Aprodu, Enel

Play Video

Întâlnire cu Grigore Stamatescu, Conf. Dr. Ing. Politehnica București

Play Video