Ambasadorii Techsoup pentru Educație 2022

#TechsoupPentruEducatie #AmbasadorTechsoupPentruEducatie #PredauViitor #IndreptarDigital

 

17 profesori au fost selectați pentru a forma echipa de viitori Ambasadori #TechsoupPentruEducație alături de care avem planuri mărețe în comunitățile noastre de învățare Predau Viitor și Îndreptar Digital.

Ne-am conectat deja, în cadrul unor întâlniri de comunitate virtuale, pentru a ne alinia nevoile, așteptările, valorile și ca să ne apucăm de treabă. Sunt echipați deja cu motivația la cote înalte și abilități potrivite pentru a inspira zeci de mii de profesori. 

Ambasador #TechsoupPentruEducație 2022 este un program exclusiv de creștere profesională și personală în care construim o comunitate de profesori care creează activități inovatoare la clasă și își fac auzită vocea despre cum aplică pedagogia din spatele instrumentelor digitale. 

Cei 17 ambasadorii vor fi o sursă de inspirație și bune practici de educație digitală pentru profesorii din țară, fie ca exemplu în cursurile noastre, fie în orice alte interviuri și comunicări publice ale noastre.

Aceștia vor parcurge de asemenea un program exclusiv de creștere profesională și personală pe parcursul întregului an 2022, care va conține:

  • întâlniri online cu lideri din educație și tehnologie, români și internaționali, cu care vor discuta despre pedagogie și tehnologie,
  • workshopuri de creștere a vocii lor în online, astfel încât să își poată prezenta munca public din ce în ce mai bine,
  • invitații exclusive la evenimente de pedagogie și tehnologie din România și străinătate, organizate de instituții precum The International Society for Technology in Education (ISTE) 
#TechsoupPentruEducatie înseamnă o comunitate de peste 20.000 de profesori din toată țara și peste 15.500 înscriși în cursurile noastre online și offline.

3850 de profesori din România și Republica Moldova au participat la Festivalul Digital Predau Viitor, creat de Asociația Techsoup

Peste 20.000 de copii și tineri din România și Republica Moldova au descoperit tehnologia și programarea într-un mod inedit prin evenimentele Meet and Code

Asociația Techsoup invită profesorii din Republica Moldova să participe la evenimentul de lansare a Programului de micro-finanțări Meet and Code Moldova