Dicționar de cariere din industria dezvoltatorilor de jocuri din România scris pentru elevi, recomandat pentru părinți și profesori

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Acest dicționar de cariere a fost creat în parteneriat de GameDev Academy și Asociația Techsoup, în cadrul programului Predau Viitor, primul accelerator în predarea informaticii din România.

Este primul material de orientare în cariere din gaming din România, creat cu și despre industria dezvoltatorilor de jocuri, pentru profesori, diriginți, părinți, elevi și studenți.

Utilizarea lui este gratuită și licențiată cu o licență deschisă Creative Commons care permite utilizarea lui în context educaționale sau de carieră, dar fără modificarea conținutului și obligatoriu cu menționarea sursei.

Dicționar de cariere în industria dezvoltatorilor de jocuri din România

52 de pagini, 7 MB

Despre Techsoup România

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei, pentru tineri, profesori și organizații nonprofit. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro

Abonează-te la newsletter

Despre tehnologie,
pentru învățători și elevii lor

Micro-finanțări
pentru evenimente de tehnologie

Scroll to Top