Editor 1.0 // joc interactiv offline recomandat pentru disciplina TIC

Editor 1.0 – joc interactiv offline
PDF, 5 pagini, 194 KB

Editor 1.0 este un joc interactiv offline în care participanții (elevi din clasele V-VIII sau liceu) vor reuși să cunoască lansarea eficientă a comenzilor pentru editarea / tehnoredactarea de documente prin aplicații specializate și să își dezvolte gândirea logică, capacitatea de generalizare și problematizare.

Jocul a fost dezvoltat de Cătălina Hera, profesoară de informatică și TIC (la Liceul Tehnologic I.C. Petrescu, Stîlpeni, Argeș) în cadrul Acceleratorului Predau Viitor 2019.

AICI puteți urmări ce ne-a povestit doamna Hera despre cum a fost pentru dânsa experiența primului Accelerator în predarea informaticii din România, creat de Asociația Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation, în parteneriat cu Societe Generale European Business Services și Google.

Alte materiale

Ghid de organizare evenimente online adaptat la programare și tehnologie pentru copii și tineri

detalii

CS Unplugged, tradus în limba română // activități de gândire computațională și informatică fără computer pentru elevi de toate vârstele

detalii

Dicționar de cariere din industria dezvoltatorilor de jocuri din România scris pentru elevi, recomandat pentru părinți și profesori

detalii