1.3 Cine suntem Copy

Acest curs este dezvoltat și implementat de către noi, echipa Asociației Techsoup.

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup găsiți pe www.asociatiatechsoup.ro, dar și în tutorialul de mai jos.

https://cdn.predauviitor.ro/uploads/2020/08/07181614/final_despre-noi_ATSRO-1.mp4

Echipa Asociației Techsoup

(de la stânga la dreapta): Radu Moțoc, Elena Coman, Ana Stamatescu, Gabriela Anghel, Roxana Turcu și Adela Beca.

Trainerul Scratch al cursului

Oana Șipoș

Oana, de profesie inginer, este pasionată de tehnologie și educație. Crede că tehnologia este un instrument de a rezolva probleme din viața de zi cu zi, de la cele mai triviale la cele mai complexe. A predat Scratch în cadrul Transylvania College din Cluj-Napoca, experiență ce a făcut-o să aprecieze și mai mult munca și impactul unui profesor. Susține alfabetizarea digitală în calitate de ambasador Europe Code Week pentru România, o inițiativă a Comisiei Europene care promovează importanța programării și a competențelor digitale.

Acest curs este dezvoltat și organizat de Asociația Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation, Societe Generale Business Services și Google.

Acum că ați cunoscut echipa Asociației Techsoup, suntem nerăbdători și curioși să vă cunoaștem și noi, pe fiecare în parte. Vă invităm să contribuiți în Padlet-ul de mai jos, apăsând simbolul ”+” pentru a adăuga un mesaj.

Vă încurajăm să includeți minim în mesaj:
1. Nume / Prenume / 
2. Școala, Oraș / Județ, Clasa la care predați anul acesta
3. Ce v-a motivat să vă înscrieți la acest curs?
4. O pasiune care nu are legătură cu meseria de dascăl 🙂

Made with Padlet