1.5 Care sunt condițiile de absolvire și integritate Copy

Pentru a absolvi acest curs și a primi o diplomă de absolvent/ă, trebuie să aveți la sfârșitul cursului:

Aceleași condiții de participare și integritate pe care le cerem elevilor noștri la școală sunt necesare și în ceea ce privește participarea noastră la acest curs.

Astfel, vă invităm să parcurgeți cu atenție și să vă însușiți următoarele afirmații.

În calitate de cursant/ă, mă angajez să:

De asemenea:

Dacă am întrebări și nelămuriri le trimit la moderatorul cursului (printr-un email la contact@predauviitor.ro), după ce în prealabil m-am asigurat că aceste întrebări nu au fost detaliate deja în informațiile cursului.

Organizatorul, Asociația Techsoup, își rezervă dreptul de a exclude din acest curs cursanții care nu respectă condițiile de participare și integritate de mai sus. Aceștia vor fi notificați pe email de abaterea observată.

Vă dorim să vă bucurați de experiența acestui curs online și avem încredere că prin respectarea criteriilor de integritate și contribuția personală autentică vom crea împreună o experiență valoroasă pentru fiecare cursant/ă.