Pentru a absolvi acest curs și a primi o diplomă de absolvent/ă, trebuie să aveți la sfârșitul cursului:
toate lecțiile și modulele parcurse
toate cele 4 autoevaluări completate
toate temele din cadrul lecțiilor Reflectați și aplicați efectuate
toate testele de tip Ce ați învățat promovate cu unpunctaj minim de 80%
1 proiect final la clasă efectuat
raportarea proiectului la clasă prin formularul dedicat până la termenul limită aferent
1 formularul de feedback al cursului completat până la termenul limită aferent
Aceleași condiții de participare și integritate pe care le cerem elevilor noștri la școală sunt necesare și în ceea ce privește participarea noastră la acest curs.
Astfel, vă invităm să parcurgeți cu atenție și să vă însușiți următoarele afirmații.
În calitate de cursant/ă, mă angajez să:
Citesc cu atenție și fără grabă toate informațiile furnizate în fiecare secțiune a cursului;
Parcurg cu seriozitate fiecare activitate propusă și urmăresc toate materialele create în curs;
Completez testele de tip Ce ați învățat ale fiecărui modul abia după ce am parcurs toate cerințele și informațiile modulului;
Trimit doar activități făcute de mine în cadrul lecțiilor de tip Reflectați și aplicați și mă asigur înainte de trimitere că am trimis activități care respectă toate cerințele;
Mă asigur că trimit doar linkuri de activități care sunt vizibile fără a fi nevoie de autentificare într-o platformă anume;
Completez autoevaluările inițiale și finale cu simț de răspundere și cu cea mai mare seriozitate;
Implementez un proiect final care respectă cerințele obligatorii și furnizez spre exemplificare doar exemple reale, făcute cu elevii mei, la activitatea raportată;
Utilizez materialele din curs doar cu menționarea sursei și informez organizatorul cu privire la utilizarea lor;
Mă angajez să mă implic în activitățile colaborative pentru consolidarea informațiilor din curs și susținerea comunității din cadrul cursului.
De asemenea:
Am consultat termenele limită ale activităților și proiectului final și înțeleg că nu se vor mai lua în considerare cele trimise după aceste termene limită;
Am parcurs și înțeles condițiile de absolvire ale cursului și faptul că nu se vor face excepții de la acestea;
Înțeleg că pentru a putea beneficia la maximum de experiența de învățare a acestui curs online trebuie să îmi aloc ore de studiu individual, în care să exersez, urmărind încă o dată informațiile, exercițiile și tutorialele video din curs.
Dacă am întrebări și nelămuriri le trimit la moderatorul cursului (printr-un email la contact@predauviitor.ro), după ce în prealabil m-am asigurat că aceste întrebări nu au fost detaliate deja în informațiile cursului.
Organizatorul, Asociația Techsoup, își rezervă dreptul de a exclude din acest curs cursanții care nu respectă condițiile de participare și integritate de mai sus. Aceștia vor fi notificați pe email de abaterea observată.
Vă dorim să vă bucurați de experiența acestui curs online și avem încredere că prin respectarea criteriilor de integritate și contribuția personală autentică vom crea împreună o experiență valoroasă pentru fiecare cursant/ă.